zondag 8 maart 2015

Aanrader van de weekKen je dat gevoel? Je hebt een product gekocht, geen verwachting, en wat blijkt? Je bent er echt super enthousiast over. Zo enthousiast dat je het wilt delen. Dat is nou precies wat mij regelmatig overkomt. Daarom een nieuw onderwerp op mijn blog. "Aanrader van de week"
In dit onderwerp laat ik je zien over welk product ik laaiend enthousiast ben vanaf de eerste keer gebruiken. Deze week is dat droogshampoo. Kijk je mee?


Een tijdje terug vertelde een vriendin mij over deze droogshampoo van Kruidvat. De volume variant. Ik heb zelf een andere variant droogshampoo van Kruidvat eigen merk. Hier was ik matig enthousiast over. Ik ben niet zo fan van droogshampoo. Mijn haar wordt er stug van, een vervelende witte waas, kortom, niet mijn ding. Toch ging ik overstag toen ik laatst door de Kruidvat liep. Ik nam deze droogshampoo mee, zonder er eigenlijk ook maar iets van te verwachten.
 
En wat blijkt? Deze vind ik wel echt super fijn. In de eerste plaats omdat het mijn haar echt volume geeft, en ook maakt het mijn haar een stuk frisser tussen de wasbeurten door. Mijn haar wordt er wel iets stug van, maar niet op een vervelende manier. Ook laat het wel een klein wit waasje achter. Maar dat verdoezel ik dan weer door na gebruik mijn haar in model te brengen met een beetje haarolie. Hierdoor gaat mijn haar glanzen en is de waas verdwenen.
Ik vind deze droogshampoo zo fijn, dat ik hem bijna dagelijks gebruik.

Deze droogshampoo is te koop bij Kruidvat voor € 1,99. 

Heb jij nog fijne aanraders? 

1 opmerking: