vrijdag 25 april 2014

Review: Pink Tease Gift Set

Eerder vertelde ik al dat bij mij in de buurt een Big Bazaar werd geopend. Tijdens mijn zoektocht door de make up schappen kwam ik dit doosje tegen. Een giftset met daarin verschillende producten. Vooral de oogschaduw was ik heel erg benieuwd naar. En omdat een vrouw wat mij betreft niet genoeg oogschaduw kan hebben, belande de giftset in mijn mandje. 

In de set zit een oogschaduwpalette met 10 verschillende kleuren. Twee lipglosses. Twee nagellakjes en een glitter eyeliner. Ik rekende deze set af voor € 5,99.
Toen ik de glitter eyeliner (links) probeerde dacht ik "hmm, daar kan ik dus niks mee". De twee glossjes zijn ook niet geweldig. De roze geeft alleen een glans. En de bruine is wat mij betreft echt een verschrikkelijke kleur voor op je lippen. Over de nagellak kan ik niet veel zeggen omdat ik deze nog niet heb geprobeerd.
Maar dan! het oogschaduwpalette. Daar waar het mij toch eigenlijk om te doen was. En die is gelukkig geweldig. Deze swatches maakte ik met één veegje en zonder een basis. De kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd. En ook in gebruik zijn ze super. Niet te poederig. Blijven (met gebruik van een basis) de hele dag perfect zitten, en brengt onwijs prettig aan.

Voor € 5,99 wat mij betreft geen miskoop. Het oogschaduwpalette gebruik ik sinds ik de set kocht regelmatig. En dat de lipgloss en de glitter eyeliner dan niet voor mij weg gelegd zijn, neem ik maar op de koop toe.

Deze set is verkrijgbaar bij Big Bazaar in verschillende varianten. Zeker de moeite waard!

Liefs Annechien

Volg jij mij al op Bloglovin?

2 opmerkingen: