donderdag 20 maart 2014

Review: Replica Naked 2

In dit artikel liet ik jullie zien dat ik via Tmart.com een tweetal paletten bestelde. Een daarvan, genaamd 12 Colors Earth Tone Eyeshadow Makeup Palette, wil ik vandaag aan jullie laten zien. Dit palet is een dupe/replica van het Urban Decay Naked 2 palet. Maar dan voor een fractie van de prijs. Ik was heel nieuwsgierig naar de kwaliteit van dit pareltje. Kijken jullie mee?Het palette komt in een kartonnen doosje. Zover precies gelijk aan het origineel van Urban Decay. Wat ik gezien heb op internet dan in ieder geval bij andere bloggers. Op de achterkant van het doosje staan alle kleuren vermeld. Het doosje gaat makkelijk open, zonder dat het scheurt. Wel zit het palette vrij strak in het doosje. Je moet dus even je best doen om het palette eruit te krijgen.


Eenmaal uit de kartonnen verpakking, komt een stevig, metalen palet tevoorschijn. De letters Naked 2 zijn vanuit de deksel gestanst. Je kunt het reliëf dus voelen op het doosje. Ook de buitenkant van het palet is een exacte kopie van het origineel.


En dan de binnenkant. Twaalf kleuren, van mat tot shimmer en van licht tot donker. Je kunt met dit palette dus alle kanten op. Ik heb bij een aantal andere beautybloggers gezien dat bij hen 1 of meerdere poeder gebroken waren. Bij mij waren alle kleuren intact. Ik heb het palette al geswatched voor ik deze foto's maakte. Toen ik het palette kreeg zag hij er dus wel nieuw uit. 


Onder elke oogschaduw staat de kleur vermeld.
 Zelfs de namen zijn exact hetzelfde als het origineel van UD.

 Van links naar rechts: Foxy-Half Baked-Bootycall-Chopper-Tease-Snakebite
Van links naar rechts: Suspect-Pistol-Verve-YDK-Busted-Blackout

De kwast die bij het palette hoort heeft twee kanten. Een platte oogschaduwkwast, en een fluffy blendingkwast. Prima kwasten voor beginners wat mij betreft. Maar ik blijf bij mijn oude vertrouwde Oriflame en Hema kwastjes.

En dan de swatches. Alle kleuren, op de matte na, zijn redelijk gepigmenteerd. 
Ik maakte deze swatches met 1 veeg, en zonder basis te gebruiken. De matte kleuren zijn helaas niet geweldig. Ik heb dit palette nog niet op mijn ogen gebruikt. Ik hoop daarom ook van harte dat een oogschaduwbasis de kleuren zal helpen om intenser over te komen. 

Ik zal binnenkort een look maken met dit palette om jullie het resultaat te kunnen laten zien.

Ik kocht dit palet online bij Tmart.com voor € 4,05. Tmart verzend wereldwijd zonder verzendkosten. 
Helaas duurt de levering wel ontzettend lang. Je moet zeker 3 a 4 weken wachten voor je bestelling binnen is. Maar geduld is een schone zaak zegt men toch?

Helaas is de prijs van dit palet sinds mijn bestelling flink omhoog gegaan. Op dit moment betaal je voor dit palet € 7,10. Als nog een koopje wat mij betreft.

Klik hier om direct naar de site te gaan van Tmart, waar je dit palet kunt bestellen. De link opent in een nieuw venster.

Ik ben ondanks de ietwat tegenvallende pigmentatie toch heel erg blij met dit palet. Mocht de pigmentatie ook op de ogen tegenvallen, dan heb ik in ieder geval een mooi stukje decoratie op mijn kaptafel.

Liefs Annechien3 opmerkingen:

 1. Waar blijft je review van Naked 3??? :) ik ben daar heel nieuwsgierig naar!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die komt aanstaande zondag om 15:00 uur online. Ik kan je vast verklappen: I LOVE IT!!!

   Verwijderen
 2. Hihi, nice! Ik wacht nog maar even op de mijne!

  BeantwoordenVerwijderen