Pagina's

dinsdag 28 januari 2014

Online besteld.

Ik vind het heerlijk om voor het slapen gaan nog even YouTube aan te slingeren. Inspiratie opdoen bij tutorials, of heerlijk wegdromen bij shoplogs van andere beautylovers. Door een filmpje die ik van de week zag, kwam ik terecht op www.tmart.com. Op deze site verkopen ze onder andere make-up. Ik zat een beetje te sneupen tussen de oogschaduw. En toen kwam ik twee paletten tegen die ik niet kon weerstaan. Benieuwd wat ik heb besteld? Lees dan verder.



12 Colors Generation 3 Eyeshadow Palette
De echte beauty kenner herkent dit palette waarschijnlijk direct. Dit is namelijk een replica van Urban Decay Naked 3 palette. Urban Decay is een geliefd merk onder bijna alle beautybloggers.
Nadeel van Urban Decay is de prijs. Het originele palette kun je bij het merk zelf bestellen voor 52 dollar.
Even ter vergelijking. Bovenstaande is een foto van het originele Naked3 Palette.

Deze replica was gisteravond voor een speciale offer te bestellen voor € 5,22.
De normale prijs voor dit palette is € 8,74.

Klik hier om naar dit product te gaan op de site van Tmart. De link opent in een nieuw venster.

12 Colors Earth Tone Eyeshadow Makeup Palette
Zoals ik al zei, kwam ik twee paletten tegen die ik niet kon weerstaan. Dit is nummer twee. Ook hier zal de beautykenner iets herkenbaars zien. Dit is namelijk een replica van het Urban Decay Naked 2 palette. Het origineel hiervan kost ook 52 dollar.
Ik bestelde een replica voor € 4,05.

Klik hier om naar dit product te gaan op de site van Tmart. De link opent in een nieuw venster.

Ook hier even een foto van het origineel ter vergelijking.

Tmart verstuurd wereldwijd zonder verzendkosten.

Ik betaalde uiteindelijk € 9,27 voor twee paletten met elk 12 kleuren. Betaling kan veilig en snel via Paypal.

Beide paletten worden verstuurd vanuit Hongkong. Op de site staat dat levering meestal tussen 3 en 15 werkdagen plaatsvind. Maximaal 3 weken wachten dus...

Zodra ik de paletten binnen heb, horen jullie hier meer over.

Hebben jullie wel eens besteld bij Tmart.com?

Liefs Annechien



4 opmerkingen:

  1. Naked 1 en 2 replica's heb ik ook en ze zijn pretty, ik vind t-mart alleen wel lang duren, volgens mij wacht ik al 4 weken, maar ik heb eerder besteld en dat duurde ook lang, er was toen één ding stuk en ik had heel snel mijn geld terug!
    Liefs, Ypie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bah, 4 weken wachten.. Vind ik niet leuk! Maarja, geduld is een schone zaak. We wachten rustig af..

      Verwijderen
  2. Even een reactie op je bericht: Ik zit nu bijna op 200, maar laat overal zoveel mogelijk je blog achter, vooral social media (instagram en facebook) en forums doen het goed. Zorg ook dat je blog aantrekkelijk is voor de bezoekers, dan komen ze sneller terug! laat reacties achter bij andere die oprecht zijn (dus niet alleen maar leuk ofzo, lees wel echt een artikel door) en als je ze gaat volgen vermeld dan dat je ze bent gaan volgen, en geduld hebben! Ik blog nu anderhalfjaar en het schiet nu pas op. Update ook zo vaak mogelijk, liefst dagelijks, ook al is het maar even iets kleins! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je tips.. Ik kruip nog meer achter de Ipad en computer.. :o).. En misschien toch ook maar wat actiever worden met Instagram...

      Verwijderen