Pagina's

donderdag 30 januari 2014

What's on my face!

Afgelopen dinsdag gebruikte ik na lange tijd weer eens mijn favoriete oogschaduwpaletten. Ik besloot het resultaat op de foto te zetten voor een soort van Face Of The Day. In dit artikel laat ik jullie zien wat ik heb gebruikt om deze look te maken. Kijken jullie mee?



Dit is alles wat ik heb gebruikt voor mijn gezicht, wenkbrauwen en lippen.
  • Foundation: L'oreal Nude Magique eau de Teint
  • Poeder: Catrice All Matt Plus Shine Control Powder
  • Blush: Catrice Defining Blush in de kleur Rose Royce
  • Highlight: H&M Highlighter for face and body. In de kleur Nude Glow
  • Wenkbrauwen: Catrice Eyebrow set.
  • Lippen: Sence Pearl Shine Lip Balm


Voor mijn ogen gebruikte ik twee paletten van Make Up Academy (MUA). Het Undressed Palette en het Undress me Too palette. Ook gebruikte ik nog een mono van Essence in de kleur Blockbuster, als matte highlight op mijn wenkbrauwbot. De mascara die ik heb gebruikt is de Essence Lash Mania Reloaded Mascara.

Hieronder laat ik zien welke kleur ik heb gebruikt, en waar ik die heb aangebracht.


Ik gebruikte deze kleur uit het Undress me Too palette op mijn hele bewegende ooglid. Dit is één van mijn favoriete kleuren. Er zit inmiddels al een dikke deuk in deze oogschaduw. Ik ben nog steeds op zoek naar een kleur die deze kan gaan vervangen. Dit is namelijk een oogschaduw die ik zeker op ga maken.

De rest van de kleuren op mijn ogen komt uit het Undressed palette. Deze kleur gebruikte ik in de crease. Met een fluffy kwast blende ik het geheel een beetje omhoog.
Om de buitenste hoekjes wat donkerder te maken, bracht ik deze kleur aan. Alleen in de buitenste hoek, en een beetje in de crease voor wat extra diepte.
En natuurlijk bracht ik nog een beetje highlight aan in mijn binnenste ooghoekjes. Dat is deze kleur. Hij lijkt in de verpakking vrij donker. Maar eenmaal aangebracht geeft ie een hele mooie glans.

Deze look is lange tijd mijn every day look geweest. Ik blijf het resultaat mooi vinden.


Wat vinden jullie van deze look?

Liefs Annechien

2 opmerkingen:

  1. Mooi! Ik hou wel van subtiel. Ik ben nog steeds geen make-up-wonder, al gebruik ik wel stiekem steeds meer haha. Leuke site Annechien!

    Liefs Christina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Christina. Blijf vooral komen. Misschien raak je wel verslaafd, net als ik!

      Verwijderen