maandag 10 februari 2014

Nieuw! Essence Blush Up Powder Blush


In steeds meer filialen van Kruidvat druppelt het nieuwe assortiment van Essence en Catrice binnen. Vorige week heb ik al een paar mooie pareltjes kunnen scoren. Een product waar ik zeer benieuwd naar was, is de nieuwe blush van Essence. Blush Up! Powder Blush. Ik kocht 20 Pinky Flow. En die wil ik vandaag aan jullie laten zien. Kijk je mee?Essence heeft twee van deze mooie blushes toe gevoegd aan het assortiment. Dit is nummer 20 Pinky Flow. Deze ombre blush is zoals de naam als zegt roze. De kleur gaat van een lieve lichtroze kleur over in een knallende kleur. De blush bevat geen shimmer of glitters. Voor € 3,59 krijg je 8 gram aan product.
De blush zit in een vierkant plastic verpakking. Voelt stevig aan. Zeker niet als goedkoop. Ik vind het persoonlijk erg fijn dat de deksel plat is. Zo kun je blush makkelijk opbergen in je stash. De verpakking is makkelijk te openen. En de deksel sluit ook goed. Tot zover word ik blij van dit pareltje.
En dan de pigmentatie. Ik heb op mijn hand swatches gemaakt van de kleuren afzonderlijk van elkaar. Links is de lichtste kleur in de verpakking. En rechts de meest donkere kant van de blush. Je zou de kleuren afzonderlijk van elkaar kunnen gebruiken. Maar dan heb je wel een kleine blushkwast nodig.

Op mijn hand leek de pigmentatie goed. Maar hoe zit dat op het gezicht? De bovenste foto is zonder blush. En de onderste uiteraard met blush. Ik heb mijn kwast voor het aanbrengen over alle kleuren gehaald. Dit is dus een resultaat van alle kleuren bij elkaar. Ik besloot de blush aan te brengen zonder eerst mijn kwast af te tikken. Niet zo handig. Het product is namelijk zeer poederig. Vandaar ook het clown-effect op de onderste foto. Toch besloot ik deze aan jullie te laten zien, omdat de kleur wel heel mooi over komt. Na het maken van de foto's heb ik de blush nog wel een beetje vervaagd.

Ik vind het resultaat van deze blush erg mooi. Ook al lijkt de blush in de verpakking mat, vind ik toch dat hij een hele mooi glans achterlaat.

De Blush Up! Powder blush is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,59.


Hebben jullie al producten uit het nieuwe assortiment gekocht?

Liefs Annechien3 opmerkingen:

 1. Wauw, ziet eruit als een mooie blush! Lekker kleurtje:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur, helaas hou ik niet zo van blush... Terwijl ik toch al zoveel heb!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur vind ik erg mooi, staat je ook goed ondanks dat het poederig is.

  BeantwoordenVerwijderen