Pagina's

zaterdag 1 februari 2014

Favorieten Januari 2014

Januari was voor mij een maand van afwisseling. Ik ben veel op zoek geweest naar inspiratie voor mij blog. En daarom heb ik ook heel veel verschillende producten gebruikt de afgelopen maand. Toch zijn er een aantal die nu tot mijn favorieten behoren. Deze favorieten ga ik vandaag met jullie delen. De producten heb ik de afgelopen maand (her)ontdekt. Kijken jullie mee?



L'Oreal Paris Nude Magique Eau de Teint.
Ik kocht deze foundation omdat de reviews op internet heel lovend waren. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet direct fan was. Ik kreeg maar geen dekking met deze foundation. Helaas heb ik dat wel nodig. En dus belande het flesje eerst in mijn la.
Deze maand heb ik hem er toch weer bij gepakt. Ik probeerde de foundation aan te brengen met een bufferkwast in plaats van met mijn vingers. En dat ging een stuk beter. Sinds die tijd staat dit lieve flesje weer op mijn kaptafel.
Op deze foto draag ik de foundation op mijn gezicht. Nog zonder poeder of blush. De foundation geeft geen volledige dekking. Maar dat hoeft van mij ook niet. Hij maakt mijn gezicht heel mooi egaal op een natuurlijke manier. De foundation blijft goed zitten en voelt fijn aan op de huid. Zeker een aanrader!

Mijn favoriete mascara van de afgelopen maand. De Lash Mania Reloaded van Essence. Een hele fijne mascara die lengte en volume geeft en ook nog eens heel mooi separeert. Ik heb de afgelopen maand geen andere mascara aangeraakt. Helaas begint hij een beetje uit te drogen. Ik heb mijzelf beloofd eerst mijn andere mascara's op te maken. Maar het liefst ren ik naar Kruidvat om een back-up van deze in huis te halen.

De afgelopen maand is het koud geweest, en dat betekend voor mij droge lippen. Daarom ging ik afgelopen maand voor lippenbalsem als kleur op mijn lippen. Mijn eerste favoriet is dit blikje van Sence. De Pearl Shine Lip Balm. Vergelijkbaar met de blikjes van Vaseline. Deze geeft een hele mooie roze glans, voedt heel goed, en blijft lang zitten.


En als ik zin had in iets meer kleur, dan ging ik voor deze topper. De Applelicious Lip Balm van NYC in de kleur Applelicous Pink. Deze lipbalm geeft kleur zoals een lipstick maar voelt als een lippenbalsem. Blijft lang zitten en accentueert de velletjes niet.



In deze donkere dagen is een beetje extra glans op je gezicht geen overbodige luxe. Mijn favoriete highlighter van deze maand is er één van H&M. De Highlighter For Face And Body in de kleur Nude Glow. Een hele mooi subtiele gouden glans. Ook mooi om te gebruiken in de binnenste ooghoekjes voor een open oogopslag.



Toen ik een paar weken terug bij Kruidvat was, besloot ik om toch maar eens een 3d eyeshadow van Essence mee te nemen. Vooral de lichte kleur van dit duo sprak mij aan. Dit is het duo Irrisistible Chocolates. En wat ben ik blij dat ik deze heb gekocht. Ik draag de lichte kleur heel vaak als basiskleur op mijn bewegende ooglid. De donkere kleur is heel mooi om in de buitenste ooghoek te gebruiken voor een iets smokey effect. Ik heb de andere duo's in bruintinten inmiddels ook, en ben van plan die de komende tijd eens regelmatig te gaan combineren met elkaar. Het kan dus heel goed zijn dat je deze 3d oogschaduws binnenkort tegenkomt in een Face Of The Day.



Deze maand ging ik ook weer aan de eyeliner pen. In het verleden wel vaker gebruikt, maar weer uit het oog verloren. Deze Extra Longlasting Eyeliner Pen van Essence is erg fijn. Het stiftje is precies genoeg om dunne lijntjes mee te zetten. Maar ook geschikt voor een wat dikkere lijn.
Wel een groot nadeel is de houdbaarheid. Ik bewaar de stift ondersteboven, zodat de punt altijd goed verzadigd is. Helaas is die van mij al bijna uitgedroogd. Goed te zien op de onderste foto.
In gebruik dus heel prettig maar om nou elke maand een nieuwe te kopen??


Natuurlijk moet al die make-up 's avonds ook weer van mijn gezicht af. De afgelopen maand heb ik dat gedaan met een reinigingsmelk en tonic van Kruidvat. De Ultra Sensitive reinigingsmelk, en de gezichtslotion voor droge en gevoelige huid. Nadat ik een andere lijn een tijdje had gebruikt, merkte ik toch dat mijn gevoelige huid een beetje overstuur was. En dus stapte ik weer over op de reinigingsmiddelen van Kruidvat. Mijn huid werd direct een stuk rustiger. En daarom ook mijn favoriet van de afgelopen maand. Deze producten irriteren mijn huid niet, maar reinigen wel heel erg goed.

En dan nog een duo afkomstig van de Kruidvat. Shampoo en conditioner met Moroccan Argan Oil. Ik ben verslaafd aan deze producten. Je haar wassen en verzorgen was nog nooit zo fijn. De shampoo schuimt geweldig. De conditioner is wat dunner dan ik gewend ben en verdeelt daardoor heel makkelijk door mijn haar. De producten ruiken héérlijk! Ik föhn mijn haar altijd na het douchen, en het resultaat nadat ik deze producten heb gebruikt is geweldig. Mijn haar glanst, is minder dof en zit gewoon top. Het resultaat houdt ook lang aan. Normaal gesproken is het volume na een dag ver te zoeken. Met deze producten niet. Mijn haar blijft mooi zitten, en ook het volume blijft. Andere shampoo's hebben geen schijn van kans meer, en staan nu stof te vangen in mijn badkamer.



En mijn laatste favoriet is dit kwastje van H&M. Aan de ene kant een schuin afgesneden kwastje met stevige haartjes. Ik gebruik deze kant dagelijks voor mijn wenkbrauwen. En aan de andere kant een dik, rond pencilkwastje. Super om kleur mee aan te brengen in de crease en buitenste ooghoek.
Wel jammer van zo'n double ended brush is dat je hem niet makkelijk kunt opbergen. Ik bewaar al mijn andere kwasten in een beker. Maar met deze lukt dat niet. En dus ligt hij altijd op mijn kaptafel. Maar dat is natuurlijk peanuts..

En dat waren mijn favorieten van deze maand. Dit zijn alleen de producten die ik afgelopen maand heb (her)ontdekt. Als jullie mijn all-time favorieten ook willen zien, laat dan een berichtje achter bij de reacties. Misschien dat ik dan daarover ook een artikel kan maken.

Hebben jullie de afgelopen maand nog leuke producten ontdekt? Laat het me weten.

Liefs Annechien

2 opmerkingen: